Fremtidens fiskefabrikker er her.

Hos Beritech designer, producerer og installerer vi komplette systemer og procesanlæg ombord på alle fiskefartøjer - herhjemme og globalt.

Kursen er sat.

Og vi har for alvor vind i sejlene.

Seafood-industrien er i konstant forandring. Processerne ombord skal optimeres, effektiviseres og fremtidssikres. Downtime skal minimeres. Hygiejnen i produktionen skal maksimeres. Og samtidig skal bæredygtigheden sikres. Det kræver præcision, ekspertise og engagement fra hele branchen. Og det er derfor, vi er her.

Produkter til Onboard-industrien.

Vi ved, hvor vi skal hen.

Selvom Beritech er den nye dreng i klassen, har vi sammensat et hold af industriveteraner, I allerede kender. Det er jeres garanti for, at de produkter, vi leverer, går hånd i hånd med vores forpligtelse til at støtte vores kunder i at opnå succes i en konkurrencepræget verden.

Med mange års erfaring på bagen designer og udvikler vi vores produkter med alt fra hygiejne og bæredygtighed til kvoter og sikkerhed for øje. For os er det nemlig vigtigt at kunne tilbyde procesudstyr til båden, der dækker behov i hele eller dele af forarbejdningsfasen, så I kan opnå maksimal kvalitet og effektivitet ombord - hele processen igennem.

Kontakt vores eksperter direkte.

Vi er her for at hjælpe.

2023 Portraetter Beritech Hans Peter Kristensen 3

Project Manager - Seafood Onboard

Hans Peter Kristensen

Kenneth Larsen Baggrund

Sales & Business Manager - Seafood Onboard

Kenneth Larsen

Vi tror på partnerskab og på, at vi - sammen med jer - kan skabe en stærkere og mere bæredygtig fremtid for hele industrien.