Integrerede bygninger

Bygninger til tilslutning af tanke

Integrerede bygninger

Specialbyggede bygninger anvendes ofte i mejeribranchen til at forbinde flere tanke og sikre et rent miljø til fødevarebearbejdning.

Bygningerne designes og fremstilles i rustfrit stål som en integreret løsning. Design og materialer gør det let at installere rør mv. i bygningen, da de er lette af svejse på bygningens understøttende bjælker. 

Ofte designer og fremstiller vi også rørværker til tankene. 

Komplette løsninger fra én leverandør

Beritech Group har vi mulighed for at tilbyde komplette løsninger lige fra projektering, fremstilling, installation og service.

Som en del af Beritech Group har vi mulighed for at tilbyde komplette løsninger indenfor design og fremstilling af tanke, procesudstyr og projektstyring. Den optimerede kommunikationsvej mellem design, fremstilling og montage er et af vores absolutte styrker. Det skaber ikke kun kvalitet og stringens i projekterne, men danner også grobund for vores konkurrencedygtige priser. 

Vi tager gerne ansvar for hele projektet, herunder bygningsarbejde og idriftsættelse - og du slipper for at kommunikere med flere projektledere og leverandører. 

Har du et projekt i tankerne?

Vi er klar til at give et kvalificeret bud på en skræddersyet, gennemtænkt og fremtidssikret løsning.

Sørentim Portrætter 2.3 Lager Baggrund ZOOM SH

Sales & Business Manager - Tank & Liquid Processing

Søren Tim Christensen