Om Beritech

Kun ved at tiltrække og fastholde de bedste kompetencer i branchen, kan vi levere komplette løsninger, kendetegnet af pålidelighed, bæredygtighed og innovation.

Komplette løsninger til de mest krævende brancher

Beritech er en international samarbejdspartner indenfor tank- og procesudstyr til fødevare- og farmaceutisk industri. Vi er markedsledende med mere end 25 års erfaring og over 300 medarbejdere. Missionen er at levere innovative og bæredygtige løsninger for at understøtte produktionen af højkvalitets, sikre og prisoverkommelige fødevarer og lægemidler. 

Hvad vi tror på

Vores værdier

Høje ambitioner betyder intet uden målbare mål. Her har vi samlet alt, hvad vores kunder og fremtidige kollegaer kan forvente af os. Vores værdier udgør grundlaget for alle vores forretningsaktiviteter. De er en vigtig rød tråd, der forbinder vores medarbejdere på tværs af lokationer og kulturer.

01

Kvalitet

I Beritech kræver vi meget af hinanden. For det kræver meget at fastholde en stærk position i markedet. Vi er betroet af vores kunder for vores knowhow og faglighed. Vores processer tager afsæt i vores erfaring, faglige stolthed og nysgerrighed efter at skabe den mest kvalitetssikrede værdikæde.

02

Samarbejde

Med en forståelse af vores kunders forretning, kan vi levere skræddersyede løsninger, der skaber gode og konkurrencedygtige produkter. De bedste løsninger kommer af at samarbejde- af at lytte og forstå. Både med medarbejdere, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.

03

Fleksibilitet

I vores branche flytter målstregen sig hele tiden, hvilket kræver løbende forbedringer. Vores fleksibilitet giver mulighed for at videreudvikle og tilrettelægge vores processer ud fra den konkrete opgave. Da vi har få ledelseslag i virksomheden, kan vi tage hurtige beslutninger, der gavner både pris, miljø, kvalitet og logistik.

04

Ansvarlighed

Vi vil være en ansvarlig producent. Det betyder, at vi leverer i forhold til det vi lover, og tager ansvar for det vi gør. Vi søger enkelthed, og stræber efter at skabe produktive og effektive måder at arbejde på. Det indebærer en løbende udvikling af vores faciliteter og fremstillingsprocesser. Herved sikres en grøn og bæredygtig produktion med gode arbejdsforhold.

Vores ESG-strategi er centreret omkring 3 kerneforpligtelser, der repræsenterer de områder, hvor vi mener Beritech kan skabe den største positive effekt.
Beritech ESG rapport 2022