Om Beritech

Hos Beritech leverer vi projektløsninger af højeste kvalitet inden for Food og Pharma. Udforsk vores mission og værdier, og bliv en del af vores rejse.

Solutions Driven by People

Vores succes hviler på fundamentet af et team bestående af mere end 720 medarbejdere, som, gennem samarbejde og innovation, sikrer, at vi opnår mærkbare resultater i hvert eneste projekt.

Det, der adskiller Beritech Group, er vores helhedsorienterede tilgang til projektengagement. Vi integrerer os ubesværet i hele værdikæden, hvilket muliggør at være involveret i projekter fra de indledende rådgivnings- og designfaser og hele vejen gennem ingeniørarbejdet, konstruktion, produktion, on site-installation samt efterfølgende service.

Hvad vi tror på

Mission

Vores mission er at understøtte produktionen af højkvalitets-, sikre og prisoverkommelige fødevarer og lægemidler. Det er vores dedikerede medarbejdere, og de tillidsfulde partnerskaber, vi etablerer med vores kunder, der omsætter det mål til virkelighed. Det gør os i stand til at imødekomme og overgå globale efterspørgsler.

Vision

Vores vision er at blive en global leder inden for levering af projektløsninger, der driver fødevare- og farmaceutiske industrier fremad. Ved at ansætte ekstraordinære talenter og fremme unikke partnerskaber sigter vi mod at være den foretrukne rådgiver og allierede for vores kunder.

Vores kerneværdier

Høje ambitioner betyder intet uden mål, og vores værdier udgør grundlaget for alle vores forretningsaktiviteter. De er en vigtig rød tråd, der repræsenterer, hvad vores kunder kan forvente af os – og de forbinder samtidig vores medarbejdere på tværs af lokationer og kulturer. 

01

Vores medarbejdere

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Deres faglighed, nyskabende tænkning og engagement er nøgleelementer i de innovative løsninger, vi leverer.

02

Opgradering af standarder

Vi forsøger konstant at udfordre det muliges grænser. Gennem vedvarende forskning, udvikling og nyskabelse stræber vi efter at definere nye standarder for branchen, hvilket sikrer, at vores kunder altid er et skridt foran inden for deres områder.

03

Relationsorienteret tilgang

Vi sætter vores kunders behov i hjertet af alt, vi foretager os. Vores løsninger er nøje tilpasset for at imødekomme hver enkelt virksomheds unikke udfordringer og målsætninger. Det skaber langvarige relationer baseret på gensidig tillid og forståelse.

04

Partnerskab

At skabe bæredygtige partnerskaber er en kerneværdi for os, fordi vi tror på, at samarbejde fremmer gensidig vækst og succes i et konstant foranderligt marked.

Vores ESG-strategi er centreret omkring tre kerneforpligtelser, der repræsenterer de områder, hvor vi mener, Beritech kan skabe den største positive effekt.
Beritech ESG rapport 2022