Pladebearbejdning

Med højeste præcision

Pladebearbejdning

Hos Beritech Manufacturing finder du en af de mest fleksible og avancerede maskinparker til tyndpladebearbejdning.

For at følge med den massive udvikling indenfor tyndpladebearbejdning, investerer vi løbende i nye maskiner og automationsmuligheder. Vi råder over en bred pallette af maskiner til formende processer, hvilket giver alsidige muligheder.

Vi kan bukke, bertle, valse og afgratte plader i alle gængse materialer, og med høj kvalitet. Vi favner bredt, og kan fremstille dele i alle udformninger til mange forskellige brancher - og til både små og store serieproduktioner.

Den optimale formende proces vælges alt efter kompleksitet, materiale og behov for udformning. Ved at udnytte mulighederne for formgivning af plader, kan svejsearbejdet ofte reduceres betydeligt. Det er ensbetydende med lavere fremstillingspris og højere finish.

Muligheder indenfor pladebearbejdning

Her kan du læse mere om de forskellige bearbejdningsprocesser.

 • Kantbukning

  Vi råder over 4 forskellige Bystronic kantbukkere. Og kan således kantbukke simple såvel som komplekse komponenter og profiler i stål og metal efter dine specifikationer. 

  Kantbukning, også kaldet kantpresning, er en metode til bøjning af metalplader. Arbejdsemnet er placeret på et nedre værktøj med en V-formet åbning. Et kileformet værktøj (kniven) presser emnet ind i V-åbningen, og bøjer således pladen til den ønskede vinkel. Processen udføres med forskellig trykbelastning baseret på ønsket vinkel og pladetykkelse.

  Resultatet er i sidste ende unikke stålkomponenter og -profiler, som kræver mindst mulig videre bearbejdning. 

 • Afgratning

  Indenfor tyndplade er der ofte fokus på at produkterne er håndteringsvenlige og absolut frie for grater. Afgratning som efterbehandling skal sikre en flottere finish, jævne overflader, og en bedre holdbarhed. 

  Afgratning giver store økonomiske fordele sammenlignet med manuel bearbejdning, og skal dine emner overfladebehandles så giver afgratning en mere hæftende og holdbar overfladebehandling. 

  Vores Costa maskiner er udstyret med både vertikale slibebånd og børster. Det giver en flot overflade og sikrer samtidig effektiv slibning og afrunding af alle skarpe kanter og hjørner. 

 • Valsning

  Vores CNC-styrede valsemaskine med tårn kan valse alle formbare materialer med stor præcision og kvalitet. 

  Pladevalsning er et specialiseret håndværk til afrunding af pladeemner, og anvendes, når emnet skal være rundt eller blot være rundet på en del af emnet. Ved valsning bukkes pladen mellem tre roterende valser.

  I forbindelse med valsning af svøb, kan vi i egen svejseafdeling tilbyde svejsning af langsøm, rundsøm eller andet svejsearbejde på det valsede emne. Det gør os i stand til at løse mange typer af specialproducerede emner. 

 • Bertling

  Ved bertling forsynes stålet med en ombøjet kant eller ophøjet rand.

  Herved kan vi rulle endebunde til mange formål. Vi kan bertle på både flade og koniske bunde/toppe.

Vil du vide mere?

Vi deler gerne ud af vores viden og erfaring. Helt uforpligtende.

Portrætter Lager Baggrund ZOOM SH Ny12

Sales Order Manager - Processing & Supply Service

Steen Buus Christensen

Direkte bestilling

Har du allerede et konkret projekt som vi skal samarbejde om, så er du velkommen til at skrive direkte til en af vores ordrebehandlere.

Find kontaktoplysninger