Innovative løsninger til laks og hvidfisk.

Hos Beritech designer, fremstiller og installerer vi komplette systemer og forarbejdningsudstyr til seafood-industrien. Med et hidtil uset fokus på hygiejne, kvalitet og effektivitet anvender vi den nyeste teknologi for at sikre løsninger, der forbedrer produktiviteten og fremmer bæredygtighed.

Fremtiden er her.

Opdag tidens muligheder.

Hos Beritech forstår vi at kvalitet, hygiejne og bæredygtighed er noget af det vigtigste for nutidens fødevareproducenter. Derfor fokuserer vi på at levere innovative og pålidelige systemer, der ikke kun møder, men overgår branchestandarderne, så vores kunder kan opnå maksimal produktionseffektivitet og sikre produkter af højeste kvalitet.

Et team af eksperter.

Selvom Beritech er et nyt navn i branchen, består vores hold af garvede eksperter, de fleste allerede kender.

Med den viden og erfaring, de hver især bringer til bordet, er vi i stand til at imødekomme vores kunders præcise behov. Samtidig giver det os mulighed for at udvikle og tilbyde produkter og løsninger, de sætter nye standarder inden for forarbejdning af laks og hvidfisk. 

Ny samarbejdspartner: Beritech x APE

Beritech er stolt af at annoncere et nyt partnerskab med Ludovic Daniel fra Agro Process Expertise (APE), der markerer en betydningsfuld milepæl i vores fortsatte vækstrejse på tværs af landegrænser.

Med hans imponerende baggrund og årelange erfaring fra fødevareindustrien, bringer Ludovic en uundværlig viden og ikke mindst en dyb forståelse for det franske marked med sig til bordet. Samtidig deler han Beritechs vision om at levere innovative og skræddersyede løsninger, der imødekommer kundernes specifikke behov og ønsker.

Personlige råd og vejledning. Direkte fra vores eksperter.

Kontakt os i dag.

2023 Clausn Sh 2023

Sales and Business Manager

Claus Nielsen

Lars Jøker Baggrund

Innovation Partner & Sales Manager - Seafood Processing

Lars Jøker

Andreas Bonde Hassingboe Baggrund

Global Product & Installation Specialist - Seafood Processing

Andreas Bonde Hassingboe

2023 Peterm Sh 2023

CTO - Seafood Processing

Peter Møller

For os er partnerskaber en grundlæggende værdi, fordi vi tror på, at samarbejde fører til gensidig vækst og succes i et marked i konstant udvikling.