Innovative løsninger til laks og ørred.

Hos Beritech designer, fremstiller og installerer vi komplette systemer og forarbejdningsudstyr til seafood-industrien. Med et hidtil uset fokus på hygiejne, kvalitet og effektivitet anvender vi den nyeste teknologi for at sikre løsninger, der forbedrer produktiviteten og fremmer bæredygtighed.

Fremtiden er her.

Opdag tidens muligheder.

Hos Beritech forstår vi at kvalitet, hygiejne og bæredygtighed er noget af det vigtigste for nutidens fødevareproducenter. Derfor fokuserer vi på at levere innovative og pålidelige produkter og løsninger til fiskeindustrien, der ikke kun møder, men overgår branchestandarderne, så vores kunder kan opnå maksimal produktionseffektivitet og sikre produkter af højeste kvalitet.

Produkter og løsninger.

Et team af eksperter.

Selvom Beritech er et nyt navn i branchen, består vores hold af garvede eksperter, de fleste allerede kender.

Med den viden og erfaring, de hver især bringer til bordet, er vi i stand til at imødekomme vores kunders præcise behov. Samtidig giver det os mulighed for at udvikle og tilbyde produkter og løsninger, de sætter nye standarder inden for forarbejdning af laks og hvidfisk

Nyt strategisk partnerskab.

Beritech Seafood har indgået et nyt, strategisk partnerskab med danske Accuratech. Samarbejdet giver vores kunder mulighed for at vælge blandt Accuratechs innovative softwareløsninger og integrere dem i Beritechs procesudstyr.

Accuratechs er en velkendt spiller på markedet og har i årevis gjort sig positivt bemærket for deres evner til at understøtte digitale transformationsprocesser og til at udvikle software, der er kompatibelt med tredjepartssystemer.

Disse evner er afgørende for at fremtidssikre virksomheder både på land og til søs, og ved at benytte sig af deres ekspertløsninger får vores kunder mulighed for at vælge skræddersyede løsninger tilpasses behov for eksempelvis vægt- og udbyttestyring, sporbarhed, automatisering og kvalitetskontrol.

Personlige råd og vejledning. Direkte fra vores eksperter.

Kontakt os i dag.

2023 Clausn Sh 2023

Sales and Business Manager

Claus Nielsen

Lars Jøker Baggrund

Innovation Partner & Sales Manager - Seafood Processing

Lars Jøker

Andreas Bonde Hassingboe Baggrund

Global Product & Installation Specialist - Seafood Processing

Andreas Bonde Hassingboe

2023 Peterm Sh 2023

CTO - Seafood Processing

Peter Møller

Custom

Sales Engineer

Susanne Brøndum

Spare Parts til alle projekter.

Kontakt vores specialister i dag.

Lotte Schmidt Baggrund1

Technical Coordinator - Spare Parts & Service

Lotte Schmidt

Sámal Zachariassen Baggrund

Sales Assistant - Seafood

Sámal Zachariassen

Kontakt vores agenter i dag.

Vi er klar til at hjælpe jer.

Ludo 2024 Sh

Agent Seafood – France

Ludovic Daniel

Ray Crome (1) (1)

Agent Seafood – UK/Ireland

Ray Crome

Vi tror på partnerskaber og på, at vi gennem samarbejde har mulighed for at skabe en stærkere og mere bæredygtig fremtid for hele procesindustrien.