Svejsning

Vi er bredt specialiseret i svejsning

Svejsning

Vores svejseafdeling er altid på forkant med udviklingen, og er en af hjørnestenene i vores produktion.

Vi råder over en professionel svejseafdeling med erfarne certificerede smede og de nyeste svejseteknikker. Det giver en høj og ensartet kvalitet i vores svejsearbejde.

Vi tilbyder både manuel svejsning og automatiseret svejsning - herunder robot-, langsøms- og rundsømssvejsning. Og med mulighed for at udføre svejseopgaver med både MIG/MAG-, TIG- og plasmasvejsning. Hver proces har unikke egenskaber og vælges ud fra materiale, konstruktion og kompleksitet.

Vi er gearet til at håndtere mange forskellige typer af emner, både hvad angår størrelse, materiale og kompleksitet. Og så er vi samtidig leverings- og konkurrencedygtige på serieproduktioner i alle størrelser. Lige fra prototyper til store serier - og til et bredt udvalg af forskellige brancher og industrier.

Et fleksibelt setup

Når vi vælger den ene metode frem for den anden, er det med udgangspunkt i den konkrete konstruktion og dets anvendelse.

 • Robotsvejsning

  Robotsvejsning er et andet navn for automatiseret svejsning, og er langt mere effektiv og ensartet end manuel svejsning.

  Robotsvejsning er med til at gøre os stærkt konkurrencedygtige på både pris, kvalitet og effektivitet. Vi råder over forskellige typer af svejserobotter, hvilket gør svejseautomatisering så fleksibel, at det betaler sig uanset om vi skal svejse 1 eller flere tusind emner.

  Automatiseret svejsning ved robot sikrer ensartede svejsesømme i en konstant høj kvalitet. Den høje nøjagtighed betyder samtidig mindre skrot og affald.

  Fordele ved robotsvejsning:

  • Øget effektivitet
  • Omkostningseffektiv
  • Mindre materialespild under svejseprocessen
  • Optimal og ensartet svejsekvalitet
 • Manuel svejsning

  Manuel svejsning er langt mere tilpasningsdygtigt og fleksibelt end automatiseret svejsning. Og er derfor det bedste valg, når der er tale om komplekse konstruktioner som kræver menneskelige faglige kompetencer fra en erfaren smed. Manuel svejsning er derfor stadig den bedste proces til mange samlinger.

Vil du vide mere?

Tag kontakt. Så giver vi et bud på hvordan dit næste svejsesetup kan se ud.

Portrætter Lager Baggrund ZOOM SH Ny12

Sales Order Manager - Processing & Supply Service

Steen Buus Christensen

Direkte bestilling

Har du allerede et konkret projekt som vi skal samarbejde om, så er du velkommen til at skrive direkte til en af vores ordrebehandlere.

Find kontaktoplysninger

Andre har også kigget på

Vi har valgt at tænke anderledes med én samlet værdikæde – som dækker alle de behov du måtte have indenfor stålbearbejdning.