For alle virksomheder i Beritech Group

Whistleblower platform

Vi opfordrer til gennemsigtighed

Beritech Group er forpligtet til at drive forretning med integritet, og til at gøre det rigtige for vores kunder i, vores kollegaer og samfundet. Vi vil tilbyde vores ansatte og andre interessenter muligheden for anonymt at rapportere via vores Whistleblower platform.

Beritech Whistleblower Platform er en anonym kanal som tillader ansatte, samarbejdspartnere og andre interessenter at rejse bekymringer om formodede overtrædelser af lovgivning eller Beritech-regler inden for områder som: IT-sikkerhed, databeskyttelse (GDPR), sikkerhed, økonomisk kriminalitet, som f.eks. bestikkelse eller bedrageri, miljøovertrædelser, brud på konkurrencelovgivningen, menneskerettighedskrænkelser, seksuel chikane og diskrimination.

Systemet kan ikke spore eller identificere dig. Der gemmes ingen cookies, IP-adresse eller lignende. Indberetninger kan ske anonymt, og alle sager holdes fortrolige, uanset om der er oplyst navne eller ej. Vores Whistleblower platform er hostet på en sikker, ekstern hjemmeside, hvor alle kan rejse bekymringer sikkert og anonymt.

Følg linket nedenfor for at rapportere til os:

Beritech Whistleblower Platform

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores Whistleblower platform, så ræk ud til vores dedikerede Chief Legal Officer.

Website Christiancp 2023

Group CLO

Thomas Christian Pedersen