Design og konstruktion

Det bedste afsæt, for de bedste løsninger

Design og konstruktion

Vi ved, hvad der fungerer i teorien. Og vi ved i høj grad, hvad der fungerer i praksis. Stålbearbejdning i teori og praksis koges sammen med en samlet forståelse og respekt for din virksomhed.

Vi har både produktionsteknolog-, teknisk designer- og ingeniør kompetencer, der kan hjælpe dig i design og konstruktionsfasen. Det er de kompetencer som forstår processen fra idé til færdigt produkt, og som skaber optimale betingelser for produktionen.

Vi kan yde produktionsteknisk rådgivning ved prototype, ved re-design og ved produktionsoptimering af eksisterende produkter.

Det rigtige afsæt

Et produktionsoptimeret og konkurrencedygtigt produkt starter allerede ved design og konstruktion. Her tager vi højde for optimale fremstillingsprocesser, og bidrager med vores faglige ekspertise om materialevalg, produktionsprocesser og overfladebehandling.

Ved at lade os stå for konstruktionsarbejdet, kan du således drage fordel af konstruktion og produktionsforberedelse i én arbejdsgang. Du sparer samtidig en intern håndtering, og kan prioritere andre vigtige opgaver.

Med udgangspunkt i dine behov og specifikationer, kan vi hjælpe med at omsætte idéer til 3D tegninger og produktionstegninger. 

Overlad ansvaret til os

De fleste ved, hvor en produktion skal slutte. Men hvor starter den, og hvad skal der til undervejs?

  • 3D CAD-teknologi

    Vi bruger 3D CAD teknologi til at designe og planlægge innovative og verdensklasse produkter. Har du en idé til et produkt, så har vi kompetencerne og softwaren til at producere tekniske 3D tegninger. Vi har alle de nødvendige værktøjer til mekanisk konstruktion, verifikation, simulering, datahåndtering og kommunikation omhandlende dit produkt.

  • CE-mærkning og sporbarhed

    Vi hjælper dig med at få baggrundsdokumentationen i orden. Det kan eksempelvis være tekniske specifikationer om ståltypen eller målinger. Vi har fuld sporbarhed i produktionen og på dine produkter, såsom materiale identifikation og certifikater - og overholdelse af lovkrav til CE-mærkning, ydeevnedeklaration og sporbarhed.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om hvordan vi kortlægger og omsætter indsigten i denne fase til både anbefalinger og specifikke tilbud?

Portrætter Lager Baggrund ZOOM SH Ny12

Sales Order Manager - Processing & Supply Service

Steen Buus Christensen

Direkte bestilling

Har du allerede et konkret projekt som vi skal samarbejde om, så er du velkommen til at skrive direkte til en af vores ordrebehandlere.

Find kontaktoplysninger

Andre har også kigget på

Vi har valgt at tænke anderledes med én samlet værdikæde – som dækker alle de behov du måtte have indenfor stålbearbejdning.