Overfladebehandling

Den vigtige færdiggørelse

Overfladebehandling

Hos Beritech Manufacturing færdiggør vi emnerne med den eller de overfladebehandlinger, der egner sig bedst til din opgave.

Vi arbejder med mange forskellige typer af overfladebehandling, og kan rådgive dig om mulighederne.

Bejdsning, polering, slibning, afsyring og glasblæsning foregår i vores egne faciliteter. Ved polering har vi forskellige børstemuligheder afhængig af dine ønsker for overflade. Ved bejdsning har vi mulighed for både spraybejdsning og dyppebejdsning.

Har du andre behov for overfladebehandling end ovennævnte, f.eks. maling eller elektropolering, så har vi et netværk af samarbejdspartnere, som hver især har høj ekspertise indenfor deres felt. Vi kan således fortsat stå for hele din værdikæde med samlet pris, kvalitetssikring og levering.

Ved at overlade overfladebehandlingen til os, har du én og samme leverandør på hele produktionen. Dermed opnås de bedste betingelser for det endelige resultat og en betydelig større sikkerhed for kvaliteten. 

Vil du vide mere?

Steen står klar til at hjælpe dig, så du kan spare tid, tjene din drift og øge din leveringssikkerhed.

Portrætter Lager Baggrund ZOOM SH Ny12

Sales Order Manager - Processing & Supply Service

Steen Buus Christensen

Direkte bestilling

Har du allerede et konkret projekt som vi skal samarbejde om, så er du velkommen til at skrive direkte til en af vores ordrebehandlere.

Find kontaktoplysninger

Andre har også kigget på

Vi har valgt at tænke anderledes med én samlet værdikæde – som dækker alle de behov du måtte have indenfor stålbearbejdning.