Førende løsninger til Food og Pharma

Hos Beritech leverer vi førsteklasses procesudstyr og projektløsninger inden for Food og Pharma. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder gennem hele værdikæden – fra den indledende rådgivning og design til konstruktion, produktion, on-site installation og service.

Solutions Driven by People

Vores løsninger er ikke kun drevet af teknologi, de er i høj grad også drevet af mennesker. Bag hvert projekt er der dedikerede eksperter, der alle spiller en afgørende rolle i vores fælles succes. Takket være dem kan vi levere komplette løsninger, der er kendetegnet ved pålidelighed, bæredygtighed og innovation til en række af de største industrivirksomheder.

Solutions Driven by People er ikke bare en frase; det er essensen af alt, hvad vi er og gør.

Tre tilgange til faget. Ét mål.

Ikon VI TILBYDER DEN RETTE LØSNING
01

Vi tilbyder den rette løsning fremfor den nemme løsning

Beritechs løsninger er kendt for at være innovative og tilpassede. Vi tænker i nye baner og skræddersyr løsningen, så den matcher netop jeres virksomhed. Vi stræber altid efter det bedste resultat og ændrer derfor gerne kurs undervejs, hvis det giver mening for projektet.

Ikon VI DYRKER RELATIONER
02

Vi dyrker relationer fremfor transaktioner

Vi ønsker at gøre en reel forskel for vores kunder. Derfor prioriterer vi et tæt samarbejde i hvert eneste projekt. Det betyder, I får en lydhør sparringspartner, der har en grundig forståelse af jeres virksomhed og derfor får maksimalt ud af kapacitet, budget og faciliteter.

Ikon VI TROR PÅ FAKTA FREM FOR MAVEFORNEMMELSE
03

Vi tror på fakta fremfor mavefornemmelse

Vores langvarige erfaring i branchen bærer os langt, men vi tror på, at den bedste udvikling opnås gennem specifik måling og data. Vores løsninger opfylder derfor en række krav, heriblandt proceskontrol, 3D-simulering af flow, beregning af afkølingstider og måling af hygiejneniveauer.

Er du vores nye kollega?

Vores medarbejdere er fundamentet for vores fremgang, og det værner vi om i alle afdelinger. Vi arbejder hårdt for at skabe et inkluderende og motiverende arbejdsmiljø, for vi mener, at trivsel og personlig udvikling går hånd i hånd med virksomhedens succes.

Vi leder løbende efter dygtige og dedikerede specialister, der drømmer om at blive en del af en produktionsvirksomhed i vækst. 

Er det dig? Så klik herunder og dyk ned i vores ledige stillinger. 

Turnkey solutions og pålideligt partnerskab

Vi er en full-spectrum leverandør af rustfrit stål-løsninger til kunder over hele verden. Vores specialister er med jer hele vejen fra den indledende fase til løsningen er implementeret på jeres lokation.

Vi tilbyder også efterfølgende service for at undgå driftsforstyrrelser, der kan påvirke jeres produktion.

Slide og find det område, der er relevant for dig at læse mere om.

Nyhed: Beritech Norway A/S er søsat

Fra 1. juli 2024 har vi lanceret en ny Seafood-afdeling i Norge med særligt fokus på laks og hvidfisk. Det betyder, at vi nu tilbyder standardudstyr og kundetilpassede procesløsninger samt optimering af eksisterende proceslinjer til de norske kunder.

Vores erfarne Seafood-team bliver dermed udvidet med en ny afdeling, og at vi er stolte af, at vi nu også kan sikre de norske kunder høj ekspertise inden for både salg og service.

Med 25 års erfaring som leverandør af rustfrit stål-løsninger og en kontinuerlig investering i ny teknologi er vi klar til at opfylde kundernes behov for avanceret procesudstyr – verden over.
Kontakt os her