Fælles for vores kunder er behovet for unikke tankløsninger

At være bedre er pr. definition at være anderledes. Som en innovativ virksomhed har vi modet til at være anderledes, prøve nye måder at løse problemer på – og udvikle fremtidens tankløsninger.

Alle detaljer fra design til installation har til hensigt at imødekomme selv de mest krævende behov.

Resultatet er skræddersyede løsninger, der hjælper dig med at være innovativ i forhold til processer, udnyttelse af ressourcer og produktkvalitet.

3 tilgange til faget. Ét mål.

Ikon VI TILBYDER DEN RETTE LØSNING
01

Vi tilbyder den rette løsning fremfor den nemme løsning

Beritech tankløsninger er kendt for at være innovative og skræddersyet. Vi vinder ikke vores kunder på standard løsninger, men ved at tænke anderledes end vores konkurrenter. Vi stiller spørgsmål til din produktion, dine faciliteter og dit produkt – alt sammen for at få maksimalt ud af kapacitet, budget og faciliteter.

Ikon VI DYRKER RELATIONER
02

Vi dyrker relationer fremfor transaktioner

Vi tror på langvarige og tillidsfulde relationer, der giver dig svar og løsninger, som du kan stole på. Vores ydelser rækker langt udover produktion og leverance af silo- og procestanke. Vi vil gerne være din sparringspartner om alt fra design, køle- og varmeteknologi til hygiejne. I relationer gemmer sig en unik kraft, der kan gøre en reel forskel.

Ikon VI TROR PÅ FAKTA FREM FOR MAVEFORNEMMELSE
03

Vi tror på fakta fremfor mavefornemmelse

Vi kan komme langt med årelang erfaring i branchen, men tror på at vores løsninger udvikles og testes bedst med reel måling og konkrete data. Systematisk proces kontrol, 3D simulering af flow, køletidsberegninger og hygiejnemålinger, er bare nogle af de krav vores tankløsninger lever op til.

Stainless Steel Tank solutions

Vi er leverings- og konkurrencedygtige både til enkeltstående tanke og større komplette projekter. Slide og find det område, der er relevant for dig at læse mere om.

Nyhed: Beritech drager til søs

Velkommen til vores spændende nye Seafood-afdeling! Selvom Beritech måske er det nye navn i klassen, består hele vores hold af industriveteraner, som du med sikkerhed kender. Vi har nøje udvalgt og sammensat et hold af eksperter, der brænder for branchen og for at levere innovative løsninger, der løser dine udfordringer på land og til vands. 

Gennem 25 års erfaring med tankproduktion, og en kontinuerlig investering i ny teknologi, er vi klar til at opfylde fremtidens tankspecifikationer.
Kontakt os her