Nyhed

Seafood Processing: Ny Partner i Frankrig

Nyhed
11-03-2024

Beritech er stolt af at annoncere et nyt partnerskab med Ludovic Daniel fra Agro Process Expertise (APE).

Mens vi hos Beritech gør os klar til at lancere vores nye produkter og løsninger til seafood-industrien i april, markerer det nye samarbejde med Ludovic en betydningsfuld milepæl i vores fortsatte vækstrejse på tværs af landegrænser. 

Med hans imponerende baggrund og årelange erfaring fra fødevareindustrien, bringer Ludovic en uundværlig viden og ikke mindst en dyb forståelse for det franske marked med sig til bordet. Samtidig deler han Beritechs vision om at levere innovative og skræddersyede løsninger, der imødekommer kundernes specifikke behov og ønsker.

Nye standarder til den franske fiskeindustri 

Beritechs samarbejde med Ludovic er mere end et strategisk move; det er en fusion af ekspertise og innovation med målet om at forbedre de tjenester og produkter, vi tilbyder den franske fiskeindustri.

Med Ludovics indsigt i de lokale markedsdynamikker og Beritechs fokus på innovation og kvalitet er vi klar til at tilbyde den bedste service til vores kunder. Målet er dog ikke kun at introducere selvstændigt udstyr og løsninger til et nyt marked men også at tilpasse dem for at imødekomme de unikke udfordringer og muligheder, som det franske marked præsenterer. 

Mød Beritech & APE på SPG-messen i Barcelona

Fra den 23.-25. april vil Beritechs Seafood-team være til stede på SPG-messen i Barcelona, klar til at afsløre alle vores seneste innovationer og løsninger til industrien.

På messen vil der være mulighed for at møde vores team ansigt til ansigt og få en dybere forståelse for, hvordan Beritech kan hjælpe med at optimere, forbedre og fremtidssikre processer og faciliteter til lands og til vands. Derudover står ekspertteamet også klar til at fremvise vores nyeste produkter, som er designet specifikt til at møde industriens skiftende behov og udfordringer.

Vi ses i Barcelona.