Nyhed

Indsigt og innovation: Det tager vi med hjem fra ACHEMA 2024

Nyhed
18-06-2024

Beritech markerede sin fortsatte udvikling inden for Pharma med at deltage i ACHEMA i Frankfurt – en førende og betydningsfuld messe indenfor branchen.

I fredags vendte 11 af vores medarbejdere hjem fra Frankfurt, hvor Beritech havde en stand til den prestigefyldte ACHEMA-messe. Det var første gang, Beritech var repræsenteret på messen, og vores deltagelse har først og fremmest handlet om at dele erfaringer med såvel internationale kunder og samarbejdspartnere.

Vores overordnede ambition i Beritech er at være i konstant overensstemmelse med markedet og de nyeste tendenser, og det har været udgangspunktet for at deltage i en messe som ACHEMA. Det er altafgørende, at vi imødekommer vores kunders høje krav på Pharma-området – og det har vi bevist, at vi kan.

Gennem de sidste år har vi håndteret adskillige projekter inden for medicinalindustrien lige fra små skalaer til projekter i milliardklassen. Det gælder alt fra produktion af skids eller PAU til omfattende projekter, der inkluderer hele processen fra indledende designfaser til de afsluttende faser med installation og FAT.

Rasmus Borup, Head of System Engineering, deltog selv på messen. Han forklarer:

”ACHEMA er en førende messe inden for procesindustrien, og her havde vi en gylden mulighed for at netværke med nøgleaktører inden for branchen. Vores mål var at vise, hvad Beritech kan levere af store og komplekse projekter, og det har vi, efter min mening, opnået”.

3D-modeller trak besøgende til

Det kan være svært at beskrive de komplekse løsninger, Beritech kan håndtere, på en simpel måde. Derfor havde vi 3D-modeller på messen, som var med til at illustrere vores produkter og løsninger på en mere virkelighedstro måde. Rasmus Borup forklarer:

"3D-modellerne var med til at fungere som ’eye catchers’ og hjalp os med at skille os ud. Fordi vi er i gang med at udvide vores internationale fokus inden for Pharma, havde vi lagt stor vægt på formidlingen af vores løsninger. Den visuelle del af vores præsentation var med til at understøtte, at vi er en moderne og innovativ virksomhed – og sikrede, at vores løsninger er letforståelige på trods af deres høje kompleksitet.”

”Det vigtigste take away fra messen er uden tvivl den betydelige indsigt og læring, som vi har opnået gennem netværk og vidensdeling med nøgleaktører i Pharmabranchen."
– Rasmus Borup, Head of System Engineering

Strategiske mål for 2024

Som virksomhed lægger vi stor vægt på at deltage i messer som ACHEMA. Både for at styrke vores netværk, men også for at få samlet medarbejdere fra forskellige afdelinger og arbejde målrettet om at formidle vores indsats inden for Pharma:

”En af vores hovedmålsætninger for 2024 er at skabe synergi på tværs af vores afdelinger og teams. Vi skal sikre, at vi bruger vores ressourcer rigtigt og gør brug af hinandens styrker. At skabe synergi på tværs af afdelingerne er essentielt for vores succes.”

Rasmus Borup fremhæver også det alsidige team, der deltog: ”Vores team på messen har bestået af folk fra forskellige afdelinger; Engineering, QA, salg og marketing. Det har været en styrke at have alle disse kompetencer samlet og har forhåbentlig været til at give de besøgende en bred forståelse af Beritech som organisation.”

Fra venstre: Sarkaft Saleh, Teresa Baja, Anne Kold, Rasmus Borup, Bent Larsen, Verena Jensen og Erik Henriksen.

Når Rasmus Borup reflekterer over den samlede oplevelse og de væsentlige fordele ved at deltage i messen, er konklusionen klar:

”Det vigtigste take away fra messen er uden tvivl den betydelige indsigt og læring, som vi har opnået gennem netværk og vidensdeling med nøgleaktører i Pharmabranchen. Det vil styrke vores evne til at imødekomme kundernes høje krav og vores kapacitet til at levere komplekse projekter.”

For yderligere information

Kontakt venligst Anne Kold, Marketing & Communications Manager, på +45 60 12 15 10 eller ako@beritech.dk.