Nyhed

Frode Kjellnes i spidsen for Beritech Norway A/S: En ny afdeling med fokus på Seafood-industrien

Nyhed
01-07-2024

Beritech Group fortsætter med at udvide horisonterne og lancerer nu en Seafood-afdeling i Norge. Den erfarne Frode Kjellnes er blevet udpeget til at lede afdelingen, og sammen med resten af teamet er han klar til at tage Beritech til nye højder i Norge.

”Hurtig responstid, tillidsfuldt samarbejde og fokus på service.” Sådan beskriver Frode Kjellnes Beritech Norways nye kerneopgaver.

Fra 1. juli 2024 kan Beritech tilbyde det norske marked standardudstyr og kundetilpassede procesløsninger samt optimering af eksisterende proceslinjer til laks og hvidfiskeindustrien. Det kan de takket være det erfarne team, som Frode Kjellnes nu bliver en del af som Sales and Country Manager.

En kapacitet inden for den norske lakse- og hvidfiskeindustri

Beskæftiger man sig med laks og hvidfisk i Norge, kender man sandsynligvis Frode Kjellnes. Frode har arbejdet med fisk stort set hele sit liv, og de seneste 16 år har han været ansat hos Marel, hvor han har arbejdet med salg til det norske marked.

Beritech får derfor en erfaren spiller med på holdet, der både kender industrien i Norge, men også branchen generelt. Det åbner for nye muligheder i forhold til at tilbyde kunderne hurtig responstid, men også massiv viden om processer og hjælp til analysering omkring optimering af eksisterende linjer.

Jess Kristensen, Sales Director i Beritech, udtaler følgende om nyheden: ”Det er med stolthed i stemmen at kunne præsentere Frode Kjellnes som Sales and Country Manager samt afdelingen Beritech Norway. Frode kender branchen indgående og har stor passion for industrien, og vores samlede Seafood-hold er nu yderligere rustet til at løse kundernes udfordringer.”

Tæt kontakt til de norske kunder

Beritech Norway vil både fokusere på nysalg af maskiner og proceslinjer samt efterfølgende service. Den dobbelte funktion vil give kunderne en helstøbt oplevelse, hvor de kan drage nytte af høj ekspertise inden for både salg og service.

Herudover kan virksomheden også afsløre, at de har ansat den første procestekniker med specialiseret viden og bredt kendskab til industrien, for Beritech ved, hvor vigtigt det er at fokusere på service fremadrettet.

Frode Kjellnes forklarer: ”Målet er at være først i de norske kunders erindring. Når de henvender sig, skal vi sørge for den hurtigst mulige tilbagemelding, så kunderne føler sig imødekommet. Det er altafgørende for det gode samarbejde i fremtiden.”

”Målet er at være først i de norske kunders erindring. Når de henvender sig, skal vi sørge for den hurtigst mulige tilbagemelding, så kunderne føler sig imødekommet.”
– Frode Kjellnes

Et erfarent hold af velkendte ansigter

Frode Kjellnes træder ind på et hold af velrenommerede navne indenfor Seafood med over 100 års samlet erfaring. Et hold, der arbejder mod det fælles mål at sikre kunderne den bedste oplevelse og procesudstyr af højeste kvalitet.

Jess Kristensen tilføjer: ”Det er et team bestående af forskellige kompetencer, som alle supplerer hinanden på bedste vis. Vi er glade for, at vi nu også kan tilbyde vores kunder direkte salgskontakt i Norge, hvilket går hånd i hånd med vores slogan og tilgang til arbejdet: Solutions Driven by People.”

Beritech Norway bliver en del af Beritech Group – en privatejet og førende virksomhed inden for både Food og Pharma nationalt og internationalt. Virksomheden er kendt for deres høje standarder og evne til at levere pålidelige løsninger, der opfylder kunders behov verden over.

En virksomhed, som Frode glæder sig til at blive en del af, og som han har fulgt på sidelinjen: ”Jeg ser meget frem til at komme i gang og til at indgå i et yderst kompetent Seafood-team. Jeg er sikker på, at vi kommer til at lykkes – særligt fordi vi løfter i fælles flok.”  

Teamet bag Beritech Seafood. Fra venstre: Lars Jøker, Jan Bech Gaarn, Tomas Jensen, Peter Møller, Claus Nielsen, Jakob Frilev, Andreas Hassingboe, Jess Kristensen og Jesper Nørgaard.

For yderligere information

Kontakt Frode Kjellnes, Sales and Country Manager, på +47 913 23 365 eller fkj@beritech.dk eller Anne Kold, Marketing and Communications Manager, på +45 60 12 15 10 eller ako@beritech.dk.