Silotanke

Lagertanke efter dine specifikationer

Beritech silotanke

Beritech silotanke anvendes i en bred vifte af brancher til opbevaring af råprodukter i forbindelse med en proces eller en behandling.

Silotanke kan bruges til opbevaring af mejeriprodukter og fødevarer, olier, kemikalier eller vand - og produceres derfor til diverse brancher, herunder mejeri- og pharmabranchen. Valg af design og materialer er skræddersyet til at imødekomme dine projektspecifikationer, faciliteter og produktkrav.

Vi har produceret silotanke af rustfrit stål op til 450 m3. Men til vores engagerede team er ingen opgaver for store eller for små. 

Beritech silotanke produceres typisk til enten at stå på et fundament, hænge fra loftet eller med et integreret skørt for at give plads til pumper og ventiler under tanken.

Skræddersyet til de mest krævende behov

Vi foretager individuelle beregninger af din tank for at bestemme vægtykkelse og udluftning. Vores designere tegner alt i 3D, så du kan gennemgå og godkende tanken, inden vi påbegynder produktionen.
Vi forbereder også flow simulering, der sikrer det korrekte antal og størrelse af omrører.

Alle vores tanke er fremstillet i et hygiejnisk design med stål og komponenter fra førende europæiske leverandører. Alle dele fremstilles i Danmark af vores certificerede medarbejdere.

Eksempler på silotank muligheder:

Tanken designes og konstrueres efter dine behov. Muligheder er mange.

  • Isolering med Crimp Wrap eller Armaflex
  • Udvendig beklædning med trapezformet eller rustfri 2B -plade
  • Toppen kan udstyres med ISO-top, gelænder, stige og skridsikker overflade
  • Mekanisk vakuumafbryderløsning til tanke udstyret med udluftningsrør for at reducere risikoen for kollaps ved overfyldning
  • Køle/varme, samt elektrisk varmesporing
  • Røreværk
  • Alkove eller komplet tankfinger bygget med spær og panelvægge i rustfrit stål

Kontakt os

Vil du også fremtidssikre dit anlæg, så står vi klar til at give et kvalificeret bud på en skræddersyet, gennemtænkt og fremtidssikret løsning.

Sørentim Portrætter 2.3 Lager Baggrund ZOOM SH

Sales & Business Manager - Tank & Liquid Processing

Søren Tim Christensen