Procestanke

Tanke til krævende processer

Alle processer og brancher

Tanke er involveret i størstedelen af processerne i mejeri- og pharmabranchen. I Beritech har vi ingeniører og konstruktører med en bred erfaring på tværs af brancher og processer.

Vi er rutinerede i at levere tankløsninger til brancher med høje krav. Høje krav til sporbarhed, rengøringsvenlighed og flow - alle en del af vores hverdag. Vi tager højde for specifikke krav til netop din produktion. Herunder finishniveau, køling, opvarmning, tidsrammer, omrøring og isolation - og eventuelle kombinationer heraf. 

Vi måler os til effektive løsninger

3D simulering, hygiejnetest og tømningshastighed er blot eksempler på nogle af de tests vores tanke skal leve op til. 

Komplette løsninger fra én leverandør

Beritech Group har vi mulighed for at tilbyde komplette løsninger lige fra projektering, fremstilling, installation og service.

Som en del af Beritech Group har vi mulighed for at tilbyde komplette løsninger indenfor design og fremstilling af tanke, procesudstyr og projektstyring. Den optimerede kommunikationsvej mellem design, fremstilling og montage er et af vores absolutte styrker. Det skaber ikke kun kvalitet og stringens i projekterne, men danner også grobund for vores konkurrencedygtige priser. 

Vi tager gerne ansvar for hele projektet, herunder bygningsarbejde og idriftsættelse - og du slipper for at kommunikere med flere projektledere og leverandører. 

Har du spørgsmål til vores procestanke?

Vi er klar til at give et kvalificeret bud på en skræddersyet, gennemtænkt og fremtidssikret løsning.

Sørentim Portrætter 2.3 Lager Baggrund ZOOM SH

Sales & Business Manager - Tank & Liquid Processing

Søren Tim Christensen