Nyhed

Beritech annoncerer ny Innovations Partner & Sales Manager i Seafood Onshore

Nyhed
23-11-2023

1. november kunne Beritech introducere Lars Jøker som ny Innovations Partner & Sales Manager i Seafood Onshore-teamet. Med mere end 37 års erfaring og succes i Seafood-industrien på både nationalt og internationalt plan bringer Lars uvurderlig ekspertise med sig i sin nye rolle, og det er med stor glæde, at hele Beritechs organisation nu officielt kan byde ham velkommen til.

Siden 1986 har Lars Jøker formået at gøre sig særdeles positivt bemærket i branchen. Hvad der startede med et job som rustfast klejnsmed, udviklede sig hurtigt til roller med stigende ansvar på globalt plan, og i løbet af sin karriere har Lars påtaget sig roller som bl.a. montageleder, projektleder, salgschef, lokationschef og divisionschef for afdelinger i USA, Tyskland, Island og Danmark.

Senest har Lars tilbragt mere end 25 år i direktørstillinger for anerkendte virksomheder som Carnitech, CP Food Machinery og Marel, hvor han har brugt sine evner til at drive udvikling, fremme vækst og opnå bemærkelsesværdige resultater.

Valget af Beritech

Med hans imponerende track record er der ingen tvivl om, at Lars kommer til at spille en central rolle i udbygningen af Beritechs Seafood-afdeling samt positioneringen af Beritech som en stærk leverandør af højkvalitetsløsninger til branchen.

Samtidig kommer Lars til at bidrage til udviklingen og implementeringen af salgs- og produktionsstrategier, der skal sikre nye, innovative løsninger til Seafood Onshore-industrien og et stærkere og mere direkte bindeled mellem kunderne og forhandleren:

”Hos Beritech får jeg mulighed for at beskæftige mig med noget af det, jeg virkelig er passioneret omkring,” udtaler Lars og fortsætter: ”I denne stilling kommer jeg nemlig helt tæt på kunderne, samtidig med at jeg kan drage nytte af den viden og erfaring, jeg har fået gennem årene – i særdeleshed på procesområdet for laks.”

Det er dog imidlertid ikke kun den faglige side af medaljen, Lars lægger vægt på i valget af Beritech. For ham handler det i lige så høj grad om menneskene bag:

”Hele Beritechs organisation består af yderst kompetente fagfolk, og Seafood-afdelingen er ingen undtagelse. Jeg kender flere af mine nye kollegaer fra tidligere, og jeg er derfor slet ikke i tvivl om, at vores respektive kompetencer komplementerer hinanden på en måde, der gør, at vi kan nå rigtig langt i fællesskab – til fordel for vores kunder og branchen som helhed.”

Hos Beritechs øverste ledelse er der udtalt begejstring for, at netop Lars Jøker har valgt at slutte sig til Beritech:

"Vi er ekstremt glade for, at Lars har valgt at blive en del af vores hold,” lyder det fra Bent Larsen, CEO, Beritech Group. ”Med hans dybtgående viden om branchen og med den succes, han har formået at skabe i løbet af sin karriere, har vi fuld tillid til, at Lars kan drive innovation og spille en central rolle i vores mål om at levere brancheførende løsninger til vores kunder i industrien.”

 

For yderligere information, kontakt da:

Anne Kold, PR & Communications Manager, tlf. +45 60 12 50 10

Lars Jøker, Innovation Partner & Sales Manager, tlf. +45 20 22 51 63