Nyhed

Seafood Processing: Nyt Partnerskab i Storbritannien

Nyhed
18-04-2024

Beritech er stolt af at annoncere, at der den 1. april 2024 er indgået partnerskab med engelske Ray Crome.

Med mindre end én uge til, at dette års SPG skydes i gang i Barcelona, er Beritechs Seafood Processing-team glade for endelig at kunne afsløre deres seneste internationale partnerskab med den velrenommerede industriekspert, Ray Crome.

Med tæt på 40 års erfaring fra fiskeindustrien bringer Ray Crome et enormt netværk med stærke relationer til relevante interessenter med sig, der gør det muligt for Beritech at styrke sin markedsposition og sikre endnu flere strategiske partnerskaber på tværs af de europæiske landegrænser.

”Vi er glad for at have fået Ray med på holdet,” siger Lars Jøker, Innovation Partner & Sales Manager at Beritech Seafood Processing. ”Der er ingen tvivl om, at en Ray med sin baggrund og strategiske indsigt i det britiske marked vil spille en afgørende rolle i Beritechs ekspansionsplaner og hjælpe os med at levere endnu større værdi til vores kunder.”

Ray og Beritech kommer til at arbejde tæt sammen om at forbedre deres servicetilbud og tilbyde skræddersyede løsninger, der kan imødekommende kravene fra den britiske seafood-industri.

”Jeg glæder mig til at begive mig ud på den her rejse med Beritech," udtaler Ray. "Vores samarbejde repræsenterer en vigtig milepæl for begge parter, og jeg ser frem til at hjælpe dem med at vokse og opnå succes i et stadigt mere konkurrencepræget marked.”

Mød Beritech og Ray på SPG

Årets Seafood Processing Global løber af stablen fra den 23. til den 25. april, og på messens førstedag lanceres Beritechs længeventede produkter og løsninger for første gang til den brede, internationale industri. Alle deltagere opfordres derfor til at kigge forbi stand nummer 3FF201, hvor Ray og Beritechs team står klar til at demonstrere deres udstyr og snakke om potentielle muligheder for samarbejde.

Foruden Ray Crome tæller Beritechs ekspertteam bl.a. Claus Nielsen, Lars Jøker, Andreas Bonde Hassingboe, Peter Møller, Jess Kristensen, Bent Larsen, Kenneth Larsen, and Hans Peter Kristensen.

For yderligere information

Kontakt Lars Jøker, Innovation Partner & Sales Manager

Telefon: +45 20 22 51 63 / E-mail: ljo@beritech.dk