Nyhed

Beritech opruster på Pharma: Anders Lomholt tiltræder som Site Director på Sjælland

Nyhed
05-06-2024

Uanset om Anders Lomholt befinder sig i produktionshallen eller på direktionsgangene, er det med relationsarbejde og netværk for øje. Hans omfangsrige baggrund inden for medicinalindustrien har lært ham, at det er her, værdiskabelsen sker, og det er her, de store resultater udspringer fra.

Beritech er stolt af at annoncere, at den arbejdstilgang nu bliver en del af virksomheden.

Pr. 1. august 2024 tiltræder Anders Lomholt stillingen som Site Director på Sjælland. Med næsten 25 års erfaring inden for produktion, projektledelse og procesoptimering er Anders den rette til at lede afdelingen på Sjælland – og i Beritech undervurderer man aldrig betydningen af at have de rette personer i organisationen.

Foto: Martin Høyer

Fælles visioner

Beritech er drevet af ønsket om at skabe værdi for kunderne. Der stræbes efter udvikling og vækst, men kundetilfredshed vægtes altid højest. Det er visioner, der harmonerer med Anders Lomholts, både på tegnebrættet og i praksis.

Det har altid været højeste prioritet i Beritech at levere skræddersyede farmaløsninger, som lever op til kundernes høje krav. Løsninger, der er funderet i konkrete erfaringer fra virkeligheden, og netop det bringer Anders med ind i arbejdet:

”Jeg har altid haft en ambition om at blive en del af en virksomhed, hvor jeg kan bringe min viden i spil og præge udviklingen uden for mange bureaukratiske forhindringer. I Beritech ser jeg muligheden for at gøre den drøm til en realitet.”

Kandidatgrad i biologi og Executive MBA – fra detaljen til det store billede

Anders Lomholt har en imponerende karriere bag sig fra virksomheder som ALK A/S, Novo Nordisk A/S, Bavarian Nordic A/S og AGC Biologics. Han har stor erfaring med både produktion og ledelse og har med stor succes ledet organisatoriske transformationer og produktionsanlæg – evner, Beritech vil drage stor nytte af.

Med en Executive MBA fra Copenhagen Business School og en kandidatgrad i biologi fra Københavns Universitet er han godt rustet til at tackle virksomhedens kommende udfordringer. Derudover understreger hans rolle som formand for udvalget af lægemiddelproduktion i Lægemiddelindustriforeningen hans dybe engagement i branchen:

”Som formand har jeg – sammen med udvalget – arbejdet målrettet på at fremme rammebetingelserne for lægemiddelproduktion i Danmark. Det har inkluderet adgangen til kvalificeret arbejdskraft og grøn omstilling og ikke mindst tæt dialog og samarbejde med en række nøgle-myndighedsinstanser.

Efter sin MBA-uddannelse fik han ekstra motivation til at håndtere komplekse organisatoriske opgaver:

”Jobbet som Site Director i Beritech er en gylden mulighed for både at bruge min erhvervserfaring og MBA. Jeg ønskede at prøve kræfter med en virksomhed i vækst eller transformation, og det er præcis, hvad Beritech står for.”

”Jeg har altid haft en ambition om at blive en del af en virksomhed, hvor jeg kan bringe min viden i spil og præge udviklingen uden for mange bureaukratiske forhindringer. I Beritech ser jeg muligheden for at gøre den drøm til en realitet.”
– Anders Lomholt

Farmaindustrien indefra

Anders Lomholt ved, hvor afgørende relationer er i den farmaceutiske industri, som, ifølge ham selv, er ”en forbeholden branche”:

”Meget af arbejdet med salg i Pharma handler ikke om salg. Det handler om at opbygge netværk, skabe tillid og forståelse. Det har jeg praktiseret i mange år, og den erfaring tager jeg med mig til Beritech."

Beritech har vist sin evne til hurtigt at tilpasse sig markedets ændringer, selv under massiv vækst fra 2020-2024. Den fleksible tilgang har gjort det muligt for virksomheden at følge med i et dynamisk marked, og Anders Lomholt vil være en vigtig spiller i at fortsætte denne agile strategi.

Hans erfaring sikrer, at Beritech kan agere i overensstemmelse med branchens krav, hvilket giver kunderne den fordel, at virksomheden kan udvide og styrke kapaciteten til den farmaceutiske industri.

Han hæfter sig dog også ved de udfordringer, den hurtige vækst kan medføre.

”Virksomhedens eksplosive vækst fra 2020 er imponerende. Udfordringen er nu at blive endnu mere kendt i branchen. Jeg håber at kunne være med til at udbrede Beritech-navnet og samtidig adressere kundernes bekymringer vedrørende kapaciteten til at leve op til deres ønsker og forventninger."

Men det er en udfordring, han er klar til at tage op:

”Hvis du havde fortalt mig for et år siden, at jeg skulle indtræde i en nordjysk virksomhed, havde jeg ikke troet på dig. Men nu lyder startskuddet snart, og jeg er utrolig glad for at have fået muligheden og glæder mig meget til at blive en del af Beritech.”

For yderligere information

Kontakt venligst Anne Kold, Marketing & Communications Manager, på +45 60 12 15 10 eller ako@beritech.dk.