Nyhed

Beritech annoncerer Chief Technology Officer

Nyhed
28-10-2022

Beritech udvider sit ledelsesteam med Peter Møllers udnævnelse til Chief Technology Officer (CTO).

Beritech har udnævnt Peter Møller som CTO og til at lede Beritech Manufacturing enheden. Med den nyoprettede stilling styrker Beritech den teknologiske ekspansion og ledelsen.

Peter Møller kommer en bred erfaring inden for ledelse, teknik og kunderelationer. Han har været 37 år i Marel, hvor han senest har arbejdet som Sales Operation Manager. Han har været en leder og nøglebidragsyder i alle faser af produktudvikling, kravspecifikation, produktdefinition, design og kunderelationer. Peters ekspertise omfatter kvalitetssikring, produktdesign og udvikling, engineering og projektledelse.

CTO Peter Møller (venstre) og CEO Bent Larsen (højre). Her i Beritech Manufacturings nye faciliteter til CNC-bearbejdning.

Beritech Manufacturing har haft stor succes med at indgå gensidigt fordelagtige partnerskaber med andre producenter – og i særdeleshed producenter til fødevareindustrien. Altså en kundegruppe, som Peter selv har været en del af i 37 år.

I sin stilling som CTO, vil Peter Møller være ansvarlig for at lede teamet i Beritech Manufacturing, samt drive den videre udvikling af konstruktionsarbejdet og brugen af nye teknologier.

"Jeg er spændt på at se Peter slutte sig til os, og stolt over at vi kan tiltrække en profil af hans kalibre. Hans brede og dybe tekniske viden, kombineret med omfattende ledelseserfaring, gør ham perfekt egnet til denne rolle,” fortæller Bent Larsen, Beritechs CEO.

Da Peter Møller blev spurgt om at træde ind i rollen som CTO, udtalte han "Beritech er klar til at omdefinere begrebet "produktionspartnerskab". De har allerede vist at de rammer kundernes behov. Da jeg blev bedt om at slutte mig til Beritech, blev jeg straks tiltrukket af det store markedspotentiale og muligheden for at skalere og udvikle et allerede stærkt team. Det vigtigste er dog, at jeg bliver en del af en virksomhed med en fantastisk kultur.”

For yderligere oplysninger

Kontakt: Bent Larsen, CEO Beritech, tlf. +45 22 24 66 58bla@beritech.dk
Kontakt: Peter Møller, CTO Beritech Manufacturing, tlf. +45 21 40 42 06.
For presse materiale: Anne Kold, Kommunikationskonsulent, +45 60 12 15 10anne@dotmore.dk