Nyhed

Beritech Group udnævner ny Chief Financial Officer

Nyhed
29-11-2022

Beritech Group meddeler, at Rune Märcher Skov tiltræder som CFO og medlem af direktionen. Rune Märcher Skov kommer med en bred finansiel erfaring fra tidligere stillinger, senest som CFO ved Scandibyg A/S.

Rune Märcher Skov har haft forskellige stillinger indenfor koncernøkonomi i større danske virksomheder, bl.a. har han tidligere været Group Finance Manager hos Carsoe. Han har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School. Og begyndte sin karriere i revisorbranchen, hvor han tilbragte mere end 10 år hos Deloitte og Beierholm. 

Rune Märcher Skov kommer med i alt 17 års erfaring indenfor økonomi og ledelse, og har senest været ansat som CFO ved Scandibyg.

Rune Märcher Skov påtager sig ansvaret for økonomi på tværs af Beritech Group. Han skal styrke Beritechs økonomiteam og ledelse, som en del af virksomhedens fremtidige vækst. Dette fokus omfatter implementering af nye ledelsessystemer, hvilket vil føre til en stærkere prioritering og ressourcefordeling generelt.

“Vi er heldige, at et talent som Rune slutter sig til os. Han er betænksom, innovativ og kan bidrage med en bred finansiel erfaring og en menneskecentreret ledelsesstil. Han er samtidig dybt interesseret i at se helheder og interesseret i medarbejdernes udvikling. Når vi ser på fremtiden, tror jeg, at Runes ekspertise og brede erfaring gør ham til den ideelle næste CFO,” siger CEO Bent Larsen.

CEO Bent Larsen fortsætter:

”Omfanget af økonomifunktionen er blevet udvidet. Rune vil være et vigtigt aktiv for mig personligt, såvel som for virksomheden. Han ser stor værdi i at anvende digital analyse, ikke kun i virksomhedens økonomifunktion, men i en bredere forretningsdrift."

Rune Märcher Skov ser frem til at blive en del af Beritech Group:

”At blive en del af Beritech Group er en unik mulighed for at jeg kan vende tilbage til den rustfri stålbranche. Beritech har leveret stærke resultater, og vist en imponerende robusthed. Virksomheden har en meget stærk forretningsmodel med et klart fokus på lønsomhed og vækst. Men vigtigst af alt, så kommer jeg til Beritech, fordi jeg tror på businesscasen og holdet bag, ” siger Rune Märcher Skov.