Nyhed

Beritech, COBY-Design og Askmer danner sammen nyt selskab – Beritech Engineering

Nyhed
05-12-2023

Beritech, COBY-Design og Askmer går sammen om at danne Beritech Engineering – en ny enhed under Beritech Group med særligt fokus på at styrke værditilbuddet til kunder og partnere i Pharma- og fødevareindustrien.

For knapt et år siden kunne Beritech meddele, at organisationen havde købt en andel i ingeniørfirmaet COBY-Design. I dag introduceres næste skridt på rejsen, når Beritechs ingeniørafdeling, COBY-Design og Askmer officielt går sammen og danner det særskilte selskab Beritech Engineering A/S.

COBY-Design og Askmer vil ophøre af navn, mens kundetilbud, samarbejder og den høje kvalitet vil fortsætte uændret.

En ny begyndelse med et solidt fundament

Etableringen af Beritech Engineering er strategisk rettet mod at samle og styrke de fælles kompetencer og ressourcer under ét tag og er et afgørende skridt mod at øge kapaciteten og forbedre værditilbuddene til kunderne.

Fremadrettet vil der lægges særlig vægt på at styrke ressourcerne i piping- og plant-segmentet, så Beritech Engineering nu i endnu højere grad kan imødekomme den stigende efterspørgsel på innovative ingeniørløsninger fra kunder i farma- og fødevareindustrien.

Derudover vil Beritech Engineering fortsat udbyde alt fra individualiserede tilbud til omfattende turnkey-løsninger. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til:

  • Rør- og anlægskonstruktion
  • Konstruktions- og ingeniørarbejde
  • Koncept- og produktudvikling
  • Modellering & Simulationer
  • Design til fremstilling
  • Projektledelse
  • El & Automation
Claus Byriel (tidligere CEO, COBY-Design), Emil Bjeldbak (tidligere CEO, Askmer) og Bent Larsen, CEO, Beritech Group.

Et stærkt hold smedes sammen

Fusionen mellem COBY-Design, Askmer og Beritechs eksisterende engineering-afdeling bevirker, at Beritech Engineering nu råder over en bred vifte af kompetencer og ekspertise inden for diverse segmenter. Med industriveteraner med årelang erfaring og unge talenter med den nyeste teknologiske viden danner den samlede kompetence- og ressourcepakke et omfattende grundlag for succes og vækst - for Beritech Engineering og ikke mindst deres kunder og samarbejdspartnere.

For yderligere information

Kontakt da:

Anne Kold, PR & Communications Manager: ako@beritech.dk / +45 60 12 15 10

Claus Byriel Overgaard Pedersen: cbp@beritech.dk / +45 61 66 43 75

Emil Bjeldbak: ebj@beritech.dk / +45 21 45 18 54