Nyhed

Beritech annoncerer ny Sales Manager

Nyhed
27-02-2023

Beritech, en fuldspektret leverandør af løsninger i rustfrit stål, meddeler i dag, at Claus Nielsen har sluttet sig til Beritech som Sales Manager indenfor løfte- og transportløsninger til fødevareindustrien.

Claus har over tyve års erfaring med kvalitets- og produktionsledelse i lakse- og hvidfisksektoren. Efterfulgt af mere end tolv år hos Marel indenfor salg og projektledelse. Claus kommer med en massiv viden inden for den maritime industri, og produktsortiment til fødevareindustrien, og har en fremragende forståelse for forretningsbehov og -krav.

Beritech leverer en bred vifte af procesudstyr til fødevareindustrien, herunder lifte, platforme og transportører til kunder over hele verden. Claus skal være med til at bringe Beritechs markedsledende løsninger til flere produktionslinjer, og får en vigtig rådgiverfunktion i kunderelationerne i projekter med udstyr til fisk- og fødevarebearbejdning.

Claus kommenterer, "Jeg er meget begejstret for at blive en del af Beritech som Sales Manager - med henblik på at hjælpe kunder med at nå deres stadigt krævende målsætninger og kvalitetskrav. Jeg glæder mig til at dele detaljerne i Beritechs løfte- og transportløsninger. Og ser frem til at fortsætte med at udvikle mine nuværende relationer og opbygge nye med alle kunderne.”

Claus Nielsen har mere end tredive års erfaring indenfor fødevareindustrien.

Sales Director Jess Kristensen kommenterer: "Claus slutter sig til salgsteamet efter mange år hos Marel. Hans erfaring og brede viden vil være et stort aktiv for teamet, og giver os mulighed for bedre at servicere vores kunder. Han vil arbejde aktivt for at øge brand awareness, rådgive vores kunder og udvide Beritechs fodaftryk i fødevareindustrien. Hans erfaring, viden og evner vil komplementere vores voksende team og skal understøtte international vækst. Vi er meget glade for at have ham ombord.”

For mere information, kontakt venligst:

Jess Kristensen, Sales Director, tel. +45 40 78 79 79, jkr@beritech.dk
Claus Nielsen, Sales Manager, +45 50 88 76 82, cni@beritech.dk

Om Beritech

En global og fuldspektret leverandør af løsninger i rustfrit stål til fødevare- og lægemiddelindustrien. Missionen er at levere innovative og bæredygtige løsninger for at understøtte produktionen af højkvalitets, sikre og prisoverkommelige ​​fødevarer og lægemidler. Beritech Group består af flere enheder, med hver med sit speciale - hvilket gør det muligt for Beritech at give kunderne et omfattende og samlet tilbud af produkter og services ét sted.