Nyhed

Beritech annoncerer ny Head of Quality

Nyhed
06-03-2023

Beritech kan stolt annoncere ansættelsen af Lasse Bo Lumholdt Riisager som ny Head of Quality. Lasse bringer mere end et årtis erfaring med sig fra farmaceutisk industri, hvoraf otte år var ved Novo Nordisk. Og kommer med en solid uddannelsesmæssig baggrund som kemiingeniør.

Lasse har erfaring fra den anden side af bordet som kunde, hvor han har arbejdet med kravspecifikationer, processupport og farmaceutisk produktion. Han ved bedre end nogen anden, hvilke rammer og krav Beritech som leverandør skal leve op til, og han kan hjælpe os med at styrke vores position som leverandør til både farmaceutisk- og fødevareindustri.

Lasse vil være ansvarlig for at lede Beritech's Quality Assurance afdeling, herunder at sikre udrulningen af ISO-certificeringer til alle lokationer over de næste par år. Disse bestræbelser er en del af et større initiativ for at styrke organisationens kvalitetsudvikling, og styrke Beritech som leverandør.

Lasse Bo Lumholdt Riisager i Beritechs produktionsfaciliteter i Nørresundby.

"Vi er meget glade for at byde Lasse velkommen til vores team som Head of Quality," sagde Bent Larsen, CEO i Beritech Group. "Med hans enestående track record i farmaceutisk industri, er vi overbeviste om, at Lasse vil spille en afgørende rolle i at drive vores Quality Assurance-indsats fremad og sikre, at Beritech fortsat leverer produkter af højeste kvalitet til vores kunder."

Lasse udtrykte sin begejstring for den nye rolle og udtalte: "Jeg er meget begejstret for at blive en del af Beritech-teamet — og ser frem til at bruge mine færdigheder og erfaringer til at hjælpe med at hæve Beritechs kvalitetskontrol til nye højder."

Samtidig med at Beritech arbejder på at styrke kvalitetsarbejdet, er vi også forpligtet til at arbejde mere standardiseret på tværs af vores lokationer med strømlinede processer til dokumentation, modtagekontrol og indkøbsprocedurer. Vores plan inkluderer at forfølge flere nye certificeringer, herunder ISO 14.001 og 45.001, samt at rulle eksisterende ISO-certificeringer - herunder 9001 - ud til alle vores lokationer. Vi tror på, at disse bestræbelser vil hjælpe os med at levere endnu bedre resultater til vores værdsatte kunder.

For mere information, kontakt venligst:

Bent Larsen, Group CEO, tel. +45 22 24 66 58, bla@beritech.dk
Lasse Bo Lumholdt Riisager, Head of Quality, tel. +45 26 70 46 65, llr@beritech.dk

Om Beritech

En global og fuldspektret leverandør af løsninger i rustfrit stål til fødevare- og lægemiddelindustrien. Missionen er at levere innovative og bæredygtige løsninger for at understøtte produktionen af højkvalitets, sikre og prisoverkommelige ​​fødevarer og lægemidler. Beritech Group består af flere enheder, med hver med sit speciale - hvilket gør det muligt for Beritech at give kunderne et omfattende og samlet tilbud af produkter og services ét sted.

Bliv en del af Beritech-holdet

Hos Beritech Group sætter vi stor pris på vores medarbejdere. Vi er stolte af, at mere end 98 % af vores medarbejdere (baseret på en nylig undersøgelse) anbefaler Beritech som arbejdsplads. 

Tjek vores ledige jobs. Og giv lyd, hvis vi er et match.