Om Beritech Manufacturing

Vi hjælper med at optimere hele din værdikæde

Om Beritech Manufacturing

Alt hvad vi gør, er fokuseret på at skabe langsigtet værdi gennem en samlet og fleksibel produktion.

Vores store teknologiske maskinpark, kombineret med grundig kvalitetskontrol og ikke mindst vores dygtige medarbejdere – giver os den ekspertviden og de kompetencer, der skal til for at være absolut førende indenfor stålbearbejdning.

Når du arbejder sammen med Beritech Manufacturing, vil du kunne mærke, at vi er professionelle mennesker med humor og holdning. Vi er ambitiøse på dine vegne, udfordrer dig og vil hjælpe dig med at opnå resultater for din virksomhed.

En del af Beritech Group

Fælles for virksomhederne i Beritech gruppen er, at der arbejdes indenfor hele værdikæden, og dermed kan indgå i projekter fra tidlig rådgivningsfase og konstruktion, til fremstilling, montering og levering. 

Vores søsterselskab Beritech Solutions er specialister i væskehåndtering, procesteknologi og anlægsteknik- og projekterer procesanlæg for landets største mejerier. Samarbejdet mellem Beritech Manufacuring og Beritech Solutions, betyder en deling af viden og kompetencer i relation til fremstilling og projektering af procesanlæg til mejeri- og bryggeribranchen.

Beritech Solutions varetager rådgivning, design og projektering, mens Beritech Manufacturing varetager produktion og montering.

Optimizing your product – one process and one piece of steel at a time.

Høje ambitioner betyder intet uden målbare mål. Her har vi samlet alt, hvad vores kunder kan forvente i et samarbejde med os som produktionspartner. Vores løfte, ” Optimizing your product – one process and one piece of steel at a time”, er baseret på vores fire kerneværdier: kvalitet, fleksibilitet, samarbejde og ansvarlighed.  

01

Kvalitet

I Beritech Manufacturing kræver vi meget af hinanden. For det kræver meget at fastholde en stærk position i markedet. Vi er betroet af vores kunder for vores knowhow og faglighed. Vores processer tager afsæt i vores erfaring, faglige stolthed og nysgerrighed efter at skabe den mest kvalitetssikrede værdikæde.

02

Samarbejde

Med en forståelse af vores kunders forretning, kan vi levere skræddersyede løsninger, der skaber gode og konkurrencedygtige produkter. De bedste løsninger kommer af at samarbejde- af at lytte og forstå. Både med medarbejdere, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.

03

Fleksibilitet

I vores branche flytter målstregen sig hele tiden, hvilket kræver løbende forbedringer. Vores fleksibilitet giver mulighed for at videreudvikle og tilrettelægge produktionen ud fra den konkrete opgave. Da vi har få ledelseslag i virksomheden, kan vi tage hurtige beslutninger, der gavner både pris, miljø, kvalitet og logistik.

04

Ansvarlighed

Vi vil være en ansvarlig producent. Det betyder, at vi leverer i forhold til det vi lover, og tager ansvar for det vi gør. Vi søger enkelthed, og stræber efter at skabe produktive og effektive måder at arbejde på. Det indebærer en løbende udvikling af vores faciliteter og fremstillingsprocesser. Herved sikres en grøn og bæredygtig produktion med gode arbejdsforhold.

Med Beritech Manufacturing er du sikret højtydende processer og faciliteter, hvor hvert element og team fungerer som ét.
Bent Larsen, adm. direktør & Claus Bilde, økonomichef