After Sales

Servicetænkning hele vejen - og lidt til.

After Sales

Services, der hjælper dig med at få det optimale ud af din Beritech tankløsning. Det er her, vi viser, at vi ikke kun har ekspertviden, men også engagement på den lange bane.

After Sales support dækker over de services, der følger efter levering. Vores After Sales services varetages af vores erfarne montører, som udover service og vedligeholdelse, også varetager installationsopgaver. 

Der er et stigende fokus på servicekoncepter i branchen, da tankløsninger bliver mere og mere komplekse - og i større grad kræver specialistviden. Vores kunder har behov for tryghed, og vished om at vi kan yde service og vedligeholdelse i hele tankens levetid, og med hurtig respons. Derfor er After Sales service en selvfølge, når vi samarbejder.

Forudse driftsomkostninger og undgå dyre nedbrud

Det er dyrere at have et anlæg, der ikke fungerer optimalt, end at investere i løbende service og optimering. Vores knivskarpe team står altid klar med hjælp og vejledning, der passer til din produktion.

Giv dit anlæg et helbredstjek

Hverken du eller os er tilfredse med uhensigtsmæssig drift, der påvirker produktionen. Vi tilbyder derfor serviceaftaler hvor din tank og/eller anlæg gennemgås af vores montører. Så tjekker vi om det fungerer gnidningsfrit, og om der er slitage på komponenterne.

Reparationer

Når problemerne banker på døren, kan kvalificeret hjælp fra Beritech-teamet gøre hele forskellen. Adgangen til øjeblikkelig support og reservedele, hvis noget går galt, kan redde produktionen i en kritisk situation.

Kontakt os her

Vi vil så gerne høre fra dig. Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi finder de bedste skræddersyede løsninger til dig?

Madsnew Portrætter 2.3 Lager Baggrund ZOOM SH

Head of System Engineering - Pharma

Mads Starcke-Jensen