Om Beritech Manufacturing

100 % dedikeret produktionspartner

Et gensidigt fordelagtigt produktionspartnerskab

Uanset om du har behov for vores assistance til halv- eller helfabrikata, så er alt hvad vi gør fokuseret på at skabe langsigtet værdi gennem en samlet og fleksibel produktion. Vores store teknologiske maskinpark, kombineret med grundig kvalitetskontrol og ikke mindst vores dygtige medarbejdere – giver os den ekspertviden og de kompetencer, der skal til for at være absolut førende indenfor stålbearbejdning.

Når du arbejder sammen med Beritech Manufacturing, vil du kunne mærke, at vi er professionelle mennesker med humor og holdning. Vi er ambitiøse på dine vegne, udfordrer dig og vil hjælpe dig med at opnå resultater for din virksomhed. 

Hvad vi tror på

Optimizing your product – one process and one piece of steel at a time.

Høje ambitioner betyder intet uden målbare mål. Her har vi samlet alt, hvad vores kunder kan forvente i et samarbejde med os som produktionspartner. Vores løfte, ” Optimizing your product – one process and one piece of steel at a time”, er baseret på vores fire kerneværdier: kvalitet, fleksibilitet, samarbejde og ansvarlighed.  

01

Kvalitet

I Beritech Manufacturing kræver vi meget af hinanden. For det kræver meget at fastholde en stærk position i markedet. Vi er betroet af vores kunder for vores knowhow og faglighed. Vores processer tager afsæt i vores erfaring, faglige stolthed og nysgerrighed efter at skabe den mest kvalitetssikrede værdikæde.

02

Samarbejde

Med en forståelse af vores kunders forretning, kan vi levere skræddersyede løsninger, der skaber gode og konkurrencedygtige produkter. De bedste løsninger kommer af at samarbejde- af at lytte og forstå. Både med medarbejdere, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.

03

Fleksibilitet

I vores branche flytter målstregen sig hele tiden, hvilket kræver løbende forbedringer. Vores fleksibilitet giver mulighed for at videreudvikle og tilrettelægge produktionen ud fra den konkrete opgave. Da vi har få ledelseslag i virksomheden, kan vi tage hurtige beslutninger, der gavner både pris, miljø, kvalitet og logistik.

04

Ansvarlighed

Vi vil være en ansvarlig producent. Det betyder, at vi leverer i forhold til det vi lover, og tager ansvar for det vi gør. Vi søger enkelthed, og stræber efter at skabe produktive og effektive måder at arbejde på. Det indebærer en løbende udvikling af vores faciliteter og fremstillingsprocesser. Herved sikres en grøn og bæredygtig produktion med gode arbejdsforhold.

Med Beritech Manufacturing er du sikret højtydende processer og faciliteter, hvor hvert element og team fungerer som ét.
Se præsentationsvideo

En del af Beritech Group

Fælles for virksomhederne i Beritech gruppen er, at der arbejdes indenfor hele værdikæden, og dermed kan indgå i projekter fra tidlig rådgivningsfase og konstruktion, til fremstilling, installation og idriftsættelse. 

Beritech Group er en samling af innovative virksomheder med hvert sit speciale. Samarbejdet på tværs af Beritech enhederne betyder en stor, fælles pulje af viden og betydelige krydssynergier, herunder faciliteter, medarbejdere, kompetencer og produktionsfaciliteter. Samlet set har Beritech over 160 medarbejdere fordelt på selskaberne Manufacturing, Solutions, Stainless Steel Tanks og Rutek.

Et særligt fællestræk for selskaberne i Beritech, er en tilgang præget af høj fleksibilitet, og en konstant søgen efter at optimere vores kunders forsyningskæde.

Kort om selskaberne i Beritech:

Beritech Stainless Steel Tanks er specialiseret indenfor design og fremstilling af tankløsninger, herunder silo- og procestanke, transport, installation og service.

Beritech Manufacturing er specialiseret indenfor stålbearbejdning med en bred pallette af services. Herunder rørlaserskæring og røroptræk, pladebearbejdning, manuel- og robotsvejsning, formgivende processer samt montage.  

Beritech Solutions A/S er specialiseret indenfor design, projektering og levering af komplette løsninger indenfor procesteknologi, væskehåndtering og anlægsteknik.

Rutek A/S har specialiseret sig i konstruktion og fremstilling af svejste konstruktioner i rustfrit stål, herunder specialtanke og trykudstyr med PED-godkendelse til farmaceutisk, fødevare-, offshore- og kemisk industri.